Pontos idő: 2024.03.28. 15:46




Felhasználási feltételek!


Tudomásul veszed, hogy oldalainkon sok fotó kerül megjelenítésre, ezek Szerzői jogi védelem alá tartoznak.
Ezért ezek megosztása, letöltése, bármilyen módon felhasználása kizárólagosan csakis a kép készítőjének engedélyével megengedett!

Ez minden idelátogató felhasználóra vonatkozik!

Azzal, hogy használod, a fórumot elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum felhasználási feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.


Ha regisztrálsz,
beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internet szolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk.

Tudomásul veszed hogy az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk a feltételek betartatásának érdekében, továbbá a fórum időnként adminisztrációs üzenetet küld neked az esetleges változásokról.

A fórumot az „Admin témák” -ban leírtaknak megfelelően használod. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Csoport nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogasd meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.


cron
Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group | DVGFX2 by: Matt
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
Transformed the template 2012 dadalia
 









Elvihető linkünk és bannerünk



Légy Te is a partnerünk! Másold ki és vidd oldaladra a linkünk, vagy bannerünk kódját, azután írj, vagy küld el a Tiédet az info@dadaliagaleria.hu címre!





Linkünk:


Egy fotós közösség. Dadalia galéria fóruma.




A kimásolható kódja:

<a href="http://www.dadaliagaleria.hu/forum" target=_blank>Egy fotós közösség. Dadalia galéria fóruma.</a>


Bannerünk:


Egy fotós közösség. Dadalia galéria fóruma.





A kimásolható kódja:

<a href="http://www.dadaliagaleria.hu/forum" target=_blank><IMG height=60 alt="Egy fotós közösség. Dadalia galéria fóruma."
src="http://www.dadaliagaleria.hu/banner/dadalia_forum.png" width="468" ></a>



Ajánlott linkjeink, linkcsere partnereink




Ajánlott oldalak.


Ahol a fényképezőgépeinket karbantartják:
http://fenykepezogepszerviz.hu


Femis és barátai
http://www.irodalmiradio.hu/femis


Molnárka kertje
http://www.molnarkakertje.gportal.hu


Szépségek a természetben
http://kutyavirag.hupont.hu/5/fooldal


Ahol a pályázataink megjelennek
http://palyazatok.org/

Bannerek.





http://fenykepezogepszerviz.hu/index.php

Femis és barátai

Piramis születik

Linkcsere partnereink.





leszamolhatominta.gportal.hu

leszamolhatominta.mlap.hu

ingyenmintak.mlap.hu

Gyomnövény határozó

Sporthírek