Gyakori kérdések.


Hogyan lehet nevezni a DaDalia Galeria által kiírt pályázatokra?
A nyilvánosan kiírt fotópályázatokra
bárki bárhonnan nevezhet (az aktuális feltételeknek megfelelően), hiszen ezekre országos, vagy akár nemzetközi résztvevőket várunk. Egyetlen feltétele, az oldalon történő regisztráció. Ebből következik, hogy a regisztrált felhasználóink minden további nélkül nevezhetnek az éppen aktuális pályázatra, a nevezési kiírásnak megfelelően.
A házi pályázatok kiírásai
a DaDalia Galeria Fotóköre tagjainak szólnak. Ezek általában alkotást serkentő, fejlődésre sarkalló, közösséget erősítő pályázatok. Ezekre való nevezéshez Fotóköri tagság szükséges.

Vendégként használható az oldal? (Regisztráció nélkül)

Igen, de csak olvasásra. A főoldal, az aloldalak egy része valamint a fórum több topikja látható a vendég felhasználók számára.

Kik a regisztrált felhasználók?
Azok a felhasználók, akik, elfogadva a működési szabályzatunkat és a felhasználási feltételeket, valamilyen felhasználó néven regisztrálnak az oldalra és a fórumra. Az oldalakon és a fórumon, a regisztrált felhasználó nevével bejelentkezve, sok funkció elérhető, a fórumon hozzászólhat, megmutathatja képeit. Mivel a nyílt pályázatokra nevezni csak regisztráció után lehet, a már regisztrált felhasználó nevezhet, részt vehet ezekben is, az aktuális kiírási feltételeknek megfelelően.

Kik a DaDalia Galeria Fotóköre tagjai?
A regisztrált felhasználók olyan csoportja, akik már saját nevüket használva, alkotó jelleggel készítik munkáikat, ezeket rendszeresen be is mutatják akár saját galériájukban, akár közös, vagy egyéni kiállítások keretében. Ezen alkotók egyesületi formában tevékenykednek. Az oldalon megtartásra kerülő virtuális pályázatokon és kiállításokon vehetnek részt, valamint a Galéria valós kiállításaira is nyújthatnak be képeket. Lehetőségeikhez képest támogatják az oldalt a pályázatokon, kiállításokon való tevékeny részvétellel, és az évente meghatározott tagdíjjal.

Kik az Alapítók?
Az oldal létrehozóiból, adminisztrátorokból, és moderátorokból, az oldal indításakor alapított csoport. Az alapítók vállalták az oldal karbantartását, virtuális és valós irányítását.

Hogy lehet részt venni a kiállításokon?
A DaDalia Galeria saját kiállításain, akár virtuális, akár valós kiállításról van szó, a DaDaliaGaleria Fotóköre tagjai vesznek részt. Ezen kívül, igény vagy felkérés esetén a Galéria megszervezi más alkotók kiállításait is.


   
Vissza a főoldalra.