A DaDalia Galeria adatvédelmi irányelvei.


Amennyiben
a DaDalia Galeria a Felhasználótól bármilyen célra személyes adatokat kér, az alábbi kikötések az irányadók.
Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Galéria használatakor a Felhasználó esetlegesen megadott személyes adatainak kezelésére, feldolgozására, nyilvántartására vonatkozó alapvető információkat tartalmazza. 

A Weboldal használatához a Felhasználónak általában semmilyen adatot nem kell megadnia, viszont bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükséges lehet, hogy meghatározott személyes adatait az Galéria rendelkezésére bocsássa. 

A Weboldal használatához megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Galériánk csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg.

Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott, vagy pályázataink kiírásában foglaltaknak megfelelő módon és célra felhasználjuk. 

Az adatkezelés, a Galéria szolgáltatásait igénybe vevő regisztrált Felhasználók, valamint az Galéria közötti folyamatos kapcsolat fenntartását szolgálja, segíti pályázataink lebonyolításának zökkenő mentessé tételét és lehetővé teszi közös alkotó munkánk végzését.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait a honlapon megadott felhasználási módokon - a Galéria az alábbiak szerint használhatja fel: hírlevél küldésre, Galériánkkal kapcsolatos események, pályázatok, hírek tudatása. Pályázatainkhoz szükséges kapcsolat tartása, értesítés, pályázati eredmények nyilvánosságra hozatala, vagy kiállításaink képanyagának és információinak gyors áramlását elősegítendő kontaktusokra.

Ezen túlmenően Önnek megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse, profilját és ezzel adatait törölje rendszerünkből.
Kérjük, hogy  a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését jelezze nekünk az 
info@dadaliagaleria.hu e-mail címen.

Az adatkezelés jogalapja a Felhasználók önkéntes hozzájárulása.

A Felhasználók által megadott személyes adatokhoz a DaDalia Galeria adminisztrátorai férnek hozzá.
Személyes adatokat harmadik személynek a Galériánk nem ad át.

Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. 


-----------------------------------------------------------------------------


 Vissza a főoldalra


.