Jelentkezés a DaDalia Galeria Fotóköre tagságraA DaDalia Galeria Fotóköre tagjai vagy pártoló tagjai közé regisztrált felhasználó kérheti felvételét. A kéréssel együtt egy rövid szakmai önéletrajzot valamint tíz, virtuális vagy valós kiállításra is alkalmasnak tartott képét benyújtja, hogy az Elnökség  vagy a Tagság véleményt formálhasson alkotásairól.
A DaDalia Galeria Fotóköre tagjai az oldalon megtartásra kerülő virtuális pályázatokon és kiállításokon vehetnek részt, valamint a Galéria valós kiállításaira is nyújthatnak be képeket. Lehetőségeikhez képest támogatják az oldalt a pályázatokon, kiállításokon való tevékeny részvétellel, és az évente meghatározott tagdíjjal.


Részlet a Szabályzatunkból


A regisztrált felhasználóknak van egy olyan csoportja, akik már saját nevüket használva, alkotó jelleggel készítik munkáikat, ezeket rendszeresen be is mutatják akár saját galériájukban, akár közös, vagy egyéni kiállítások keretében.
Ezen alkotók  munkájának segítésére, ösztönzésére, és a közösség még jobban való összekovácsolása céljából megalakult a DaDalia Galeria Fotóköre Egyesület. A Fotókör tagjai már egyesületi formában végzik alkotó tevékenységüket, élvezve, kihasználva minden előnyét, lehetőségét, ugyanakkor eleget téve minden ezzel járó kötelezettségnek is.
Az oldalon megtartásra kerülő virtuális pályázatokon és kiállításokon vehetnek részt, valamint a Galéria valós kiállításaira is nyújthatnak be képeket. Támogatják az oldalt a pályázatokon, kiállításokon való tevékeny részvétellel, és ahol lehetséges képviselik az egyesület, az oldal érdekeit, céljait.

A  DaDalia Galeria Fotóköre tagjai tevékenységükkel hozzájárulnak az elfogadott célkitűzések eléréséhez, a feladatok végrehajtásában lehetőségükhöz képest aktívan közreműködnek.
Elvárható legalább havonta egyszeri belépés, tájékozódás az aktuális eseményekről, és ennek megfelelő aktivitás.
A tagok, egyéni fejlődésük érdekében, rendszeresen beszámolnak munkáikról a Galériában bemutatott  alkotásaikkal.
Támogatják az oldalt a pályázatokon, kiállításokon való, lehetőségeikhez képest tevékeny részvétellel, és az évente meghatározott tagdíjjal.
Tudomásul veszik a Galéria etikai normáit mely szerint, mindenki köteles mások munkáját, véleményét tiszteletben tartani, azt objektíven kezelni, reális véleményt alkotni.
 Továbbá, a Galéria használata közben tartózkodik mindenféle szélsőségtől, kirekesztő magatartástól, erőszaktól, közvetlen politikai tevékenységtől, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan megnyilvánulástól, mely sérti az érvényben lévő  hazai vagy a nemzetközi törvényeket.

DaDalia Galeria Fotóköre tagjai közé való felvételt az alábbi kérelem kitöltésével lehet kérni:

Tagfelvételi kérelem (doc)

Pártolótag felvételi kérelem (doc)

Vissza a főoldalra
.