Felhasználási feltételek


A DaDalia Galéria egy része olvasható, látható minden idelátogató vendég számára.
Használni a virtuális oldalakat azok a felhasználók tudják,  akik, elfogadva a működési szabályzatunkat és a felhasználási feltételeket, regisztrálnak az oldalra.

Oldalainkon sok fotó kerül megjelenítésre, ezek és a portál összes tartalma Szerzői jogi védelem alá tartoznak. Ezért ezek megosztása, letöltése, bármilyen módon felhasználása kizárólagosan csakis a szerző, a kép készítője, vagy - az ő meghatalmazása alapján - a Galéria engedélyével megengedett! 

Az oldal felhasználói, az oldal használatával elfogadják a Galéria etikai normáit mely szerint, mindenki köteles mások munkáját, véleményét tiszteletben tartani, azt objektíven kezelni, reális véleményt alkotni.
 Továbbá, a Galéria használata közben tartózkodnak mindenféle szélsőségtől, kirekesztő magatartástól, erőszaktól, közvetlen politikai tevékenységtől, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan megnyilvánulástól, mely sérti az érvényben lévő  hazai vagy a nemzetközi törvényeket.
Az oldalon tevékenykedő adminisztrátorok és moderátorok, valamint a Galériát irányító Alapítók döntéseit, határozatait tiszteletben tartják, elfogadják.
A regisztrációkor megadott e-mail címen fogadják/megkapják a DaDalia Galeria aktuális tevékenységével kapcsolatos üzeneteket, melyekben  felhívások, pályázati kiírások, vagy az oldalon történő változásokról kap értesítéseket.
Továbbá lehetősége van regisztrációját és adatait törölni rendszerünkből.

A regisztrált felhasználók az oldalon közzétett pályázati kiírások és kiállítási felhívások feltételeit elfogadva, az abban rögzítettek szerint  vehetnek részt ezekben.

---------------------------------

A szabályzatunk és a felhasználási feltételek elektronikus formában elfogadott szerződésnek minősül a DaDalia Galeria és a Felhasználó között, amely a Felhasználó által történő elfogadás esetén érvénybe lép.
Ezek elfogadása a regisztráció és galéria tagság előfeltétele.

.