A Fotópályázat Managerről.


Mivel egyesületünk is rendszeresen ír ki fotópályázatokat, így előbb utóbb megoldást kellett keresnünk pl. az emailban küldözgetett, össze-vissza csomagolt, csatolt, vagy linkelt fotók mindenféle levelezőkből küldött emailjeinek megszüntetésére, kiváltására.
Nem beszélve a pályázók képeinek, adatainak kezeléséről, hiteles nyilvántartásáról, a kapcsolattartásról, értesítésekről vagy akár a zsűrizés lebonyolításáról, az eredmények kezeléséről vagy az ezekhez kapcsolódó értesítésekről, stb., stb. Mindezekre kidolgoztunk egy Fotópályázat Manager nevü, mára már megbízhatóan működő rendszert, melyet informatikusaink és adminjaink éveken át éles használat közben fejlesztettek és igazítottak, (múlt és jelen időben is) az igényekhez, valamint a felmerülhető problémák és felhasználói melléfogások kivédésére.

A Fotópályázat Manager a pályázat (beküldés) kezdetétől a beküldési határidőig kezeli a felhasználók nevezéseit, képeit.
A pályázó egyedi pályázati oldalt kap a nevezéskor, ahol visszaigazolás áll rendelkezésére, nyomon követheti pályázatának adatait, kepeit törölheti, cserélheti. Mindeközben admin oldalon minden összetartozó adat, kép összekapcsolva, szerver szinten kerül tárolásra.
A fotópályázatot a beküldési határidő lejártakor (dátumra, órára, percre megadott időben) lezárja és a pályázó innentől már nem változtathat nevezésén. Az érvénytelen pályázatokat kirostálva, az érvényes nevezések a hozzájuk tartozó adatokkal és fotókkal a zsűriző programrész számára egy csomagban letölthetők a szerverről.

Innentől a zsűriző rész teszi lehetővé a képek elbírálását akár több módon is. Lehet valós időben és helyszínen vagy akár internetes online megoldással, legyen bárhol is a zsűritag. A zsűrizésről összefoglalókat hoz létre több szempontból, és eredmény listát készít, tárol, nyomtat.

A rendszert változatos felhasználásra alkalmasnak készítettük.
Akár egy fotókör/egyesület teljes weblapjaként is működőképes ( elkészíthető) , ilyenkor a teljes fotópályázati blokk része az adott oldalnak.

Használható a fotópályázati rendszer önállóan is, honlap nélkül, amikor nem kimondottan fotózással egybekötött társaság a kiíró, de szeretne igényes, megbízható felületet, rendszert a fotópályázatainak levezényléséhez.

Továbbá a saját honlapunkon működő fotópályázati rendszer is rendelkezésre áll, igény esetén, akár a fotópályázatának technikai lebonyolítására vagy zsűrizésére megbízásos megoldásképp esetleg társulásban, közös lebonyolítás alapján.

Amennyiben kis tájékoztatónk felkeltette érdeklődését keresse bizalommal egyesületünket kérdéseivel.

Referencia oldalaink:
http://dadaliagaleria.hu
http://dafat.hu
http://sopronifotoklub.hu

Fejlesztői oldal: http://webspecial.hu

Elérhetőségeink: info@dadaliagaleria.hu ; dadalia.mail@gmail.hu ; dadalia@vipmail.hu
Fejlesztői:            dovicsin.tamas@gmail.com