MagunkrólA DaDalia Galeria a fény és a kép kedvelőinek, készítőinek oldala, mely kihasználva az internet adta lehetőségeket, kezdetben néhány fényképezést kedvelő ismerős összefogásával indult útjára.
Képeink megmutatásán túl igyekeztünk egymás technikáját, tudását, képeink minőségét megbeszélni, vagy akár több más témával is foglalkozni
A DaDalia Galeria  mint vizuális alkotásokkal foglalkozó alkotóközösség, évek óta létezik, működik, kiállításokat szervezett, bonyolított le, fotópályázatok kiírását és rendezését végezte, az internetes oldala köré gyűlt alkotók önfeláldozó közreműködésével. Örömmel üdvözöltünk minden alkotót, bármilyen alkotást a galériánkban.
Az oldal eddigi pályafutása nyilvánvalóvá tette a továbblépés szükségességét.
     Ez, a már működő, és reméljük továbbra is fennmaradó, alkotni képes közösség a DaDalia Galeria kapott egy egyesületi formát a DaDalia Galeria Fotóköre Egyesület megalapításakor.
Az eddig végzett tevékenységet egyesületként folytatjuk tovább, fotópályázatainkon lehetőséget nyújtva a pályázó fotósoknak, hogy alkotásaikat, és a látásmódjuk vizuális lenyomatát egy újabb fórumon mutassák meg. Közös és egyéni kiállításokat szervezünk, rendezünk az országban több helyen fotósainknak és az egyesülethez tartozó vagy közelálló, más művészeti ágban alkotó tagoknak.
Mint eddig is, a fotózásra alapozzuk a galéria és a fotókör  tevékenységét, viszont átalakított külsővel, megújított tartalommal, újra értékelt irányokba, új lendülettel szeretnénk folytatni.
Továbbra is örömmel várunk minden alkotást, alkotót, érdeklődőt, társakat, partnereket vagy támogatókat, hogy emeljék a DaDalia Galeria színvonalát,  segítségünkre legyenek szakmai fejlődésünkben és céljaink elérésében.


   

Vissza a főoldalra