Csatlakozás oldalainkhoz

A DaDalia Galeria egy része olvasható, látható minden idelátogató vendég számára.
Használni a virtuális oldalakat azok a felhasználók tudják,  akik, elfogadva a működési szabályzatunkat és a felhasználási feltételeket, regisztrálnak az oldalra.
A regisztráció csak pár  percet vesz igénybe, és tartós csatlakozást biztosít az oldalhoz.
Az oldalakon és a fórumon, a regisztrált felhasználónévvel bejelentkezve, sok funkció elérhető, a fórumon hozzászólhat, megmutathatja képeit.
Mivel a nyílt pályázatainkra nevezni csak regisztráció után lehet, így minden regisztrált felhasználónk nevezhet, részt vehet ezekben, az aktuális kiírási feltételeknek megfelelően.
Ők a Regisztrált felhasználók.

                     Regisztráció (vendég felhasználók részére)  itt!
A regisztrált felhasználóknak van egy olyan csoportja, akik már saját nevüket használva, alkotó jelleggel készítik munkáikat, ezeket rendszeresen be is mutatják akár saját galériájukban, akár közös, vagy egyéni kiállítások keretében.Ezen alkotók  munkájának segítésére, ösztönzésére, és a közösség még jobban való összekovácsolása céljából megalakult a DaDalia Galeria Fotóköre Egyesület. A Fotókör tagjai már egyesületi formában végzik alkotó tevékenységüket, élvezve, kihasználva minden előnyét, lehetőségét, ugyanakkor eleget téve minden ezzel járó kötelezettségnek is. Az oldalon megtartásra kerülő virtuális pályázatokon és kiállításokon vehetnek részt, valamint a Galéria valós kiállításaira is nyújthatnak be képeket. Támogatják az oldalt a pályázatokon, kiállításokon való tevékeny részvétellel, és ahol lehetséges képviselik az egyesület, az oldal érdekeit, céljait.A DaDalia Galeria Fotóköre tagjai közé kérheti felvételét a regisztrált felhasználó bármikor. A kéréssel együtt tíz, virtuális vagy valós kiállításra is alkalmasnak tartott képét feltölti, hogy az Elnökség  vagy a Tagság véleményt formálhasson alkotásairól.

Ők a DaDalia Galeria Fotóköre tagjai.
   

     Jelentkezés DaDalia Galeria Fotóköre tagságra (regisztrált felhasználók részére)  itt!-------------------------------
A szabályzatunk és a felhasználási feltételek elektronikus formában elfogadott szerződésnek minősül a DaDalia Galeria és a Felhasználó között, amely a Felhasználó által történő elfogadás esetén érvénybe lép.
Ezeknek az elfogadása a regisztráció és galéria tagság előfeltétele.

Vissza a főoldalra.